Over ons

WorkFamily Solutions helpt bedrijven en haar medewerkers om de juiste balans te bewaken tussen werk en gezin. Dat doen we door de unieke combinatie van innovatieve kinderopvang-oplossingen én ondersteuning van werkende ouders met coaching en expertise. Zo ervaren werkende ouders minder stress en een betere werk-privébalans. Daar worden zowel werkgevers als hun medewerkers beter van.
Ontdek hoe we dat doen

Waar staat WorkFamily Solutions voor?

WorkFamily Solutions neemt werkende ouders zorgen en stress uit handen met innovatieve werk-privé oplossingen voor organisaties. We bieden kinderopvangdiensten, zoals bedrijfsplekken (structurele opvang) en Back-up Care (incidentele opvang). Daarnaast kunnen werkende ouders bij ons terecht voor coaching en expertise rondom het werkende ouderschap.

Iedereen weet: je personeel is je bedrijf. Toch vindt slechts 30% van de werkende ouders dat hun werkgever voldoende begrip toont voor de werk-gezin-spagaat waar zij in zitten*. Daar brengen wij verandering in door werkgevers en medewerkers te helpen een betere balans in het werkende ouderschap te realiseren. Wij geloven namelijk dat een goede werk-privébalans cruciaal is om werkende ouders te laten excelleren. Op het werk én thuis.

Waarom WorkFamily Solutions?

  • Bespaar op de arbeidskosten doordat werkende ouders minder uitvallen.
  • Bouw een reputatie op als goede werkgever waar carrière en gezin prima samengaan.
  • Medewerkers zijn productiever doordat ze weten dat de opvang van hun kind goed geregeld is en ze ook op stressmomenten iets kunnen regelen.
  • Behoud meer (vrouwelijk) talent binnen de organisatie en help hen zich te ontwikkelen.
  • Krijg vitale en gelukkige medewerkers door de stress van kinderopvangproblemen weg te nemen.
  • Vergroot de loyaliteit van medewerkers doordat je hen meer mogelijkheden voor een gezonde balans biedt.

De perfecte combinatie

WorkFamily Solutions is ontstaan door de best practices van Bright Horizons te combineren met de Nederlandse kennis, kwaliteit en faciliteiten van Kindergarden. Samen bieden we dé oplossing voor werkende ouders.

Wie is Kindergarden?

Kindergarden biedt hoogwaardige kinderopvang met een doordacht pedagogisch programma voor kinderen van 0-4 jaar en 4-12 jaar. Alles bij Kindergarden is gericht op de kinderen. Van de liefdevolle zorg tot de focus op spelenderwijs ontwikkelen en het interieur van de vestigingen. Ieder kind heeft immers liefdevolle aandacht en begeleiding nodig om zich te ontwikkelen.

Wie is Bright Horizons?

Bright Horizons is een wereldwijd toonaangevende organisatie voor kinderopvang en ontwikkeling. De organisatie is meer dan 30 jaar geleden opgericht in de VS en is inmiddels actief in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, India, Australië en Nederland. Bright Horizons Work & Family Solutions ondersteunt bedrijven met innovatieve oplossingen voor werkende ouders.

Benieuwd naar onze WorkFamily-oplossingen?

Ook voor jouw organisatie hebben we een passende oplossing. Van structurele kinderopvang tot incidentele kinderopvang in spoedgevallen. Ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Neem contact op

Mogelijk gemaakt door